Csomag megrendelő

KORLÁTLAN HAVI BÉRLET 33.960FT HELYETT 16.490FT-ÉRT

Most a következőket kell tenned:

1. Kicsit lejjebb görgetve töltsd ki a baloldali megrendelő űrlapot
2. ÉÉÉS KÉSZ VAGY, emailben elküldjük a Csomaggal kapcsolatos további részleteket.

FONTOS: ha regisztrálsz a Csomagra, akkor a megrendelést követően 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot telefonon, hogy megbeszéljük az első edzésed pontos időntját.


Rendeld meg a 33.960Ft értékű OptimusGym Csomagot, most 33.960Ft HELYETT mindössze 16.490Ft-ért!

Mi is az Optimus garancia?

100% pénzvisszafizetési garancia, 0% kockázat, hogy még jobban megkönnyítsük a döntésed:
Optimus garanciát vállalunk a bérletvásárlásodra, amennyiben nem leszel elégedett a teremmel, vagy a személyi edzéssel, az első edzésed után kérdés nélkül visszafizetjük a bérleted árát! Ezzel minden felelősséget leveszünk a válladról, Neked csak az edzést kell kitartóan végig csinálnod.

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés helyszínen készpénzzel, bankkártyával, vagy bármely fajta szépkártyával történhet, melyet megérkezéskor a recepciós pultnál tudod rendezni. A befizetést követően azonnal megkapod a blokkot a vásárlásodról.

Apróbetűs rész

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.