Megacsomag megrendelő

DÉLELŐTTI KORLÁTLAN HAVI BÉRLET 30.960FT HELYETT 13.490FT-ÉRT

Most a következőket kell tenned:

1. Kicsit lejjebb görgetve töltsd ki a baloldali megrendelő űrlapot
2. ÉÉÉS KÉSZ VAGY, emailben elküldjük a Megacsomaggal kapcsolatos további részleteket.

FONTOS: ha regisztrálsz a Megacsomagra, akkor a megrendelést követően 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot telefonon, hogy megbeszéljük az első edzésed pontos időntját, amikor a személyi edzőnkkel közösen fogsz tudni edzeni.


Rendeld meg a 30.960Ft értékű OptimusGym Megacsomagot, most 30.960Ft HELYETT mindössze 13.490Ft-ért!

Mi is az Optimus garancia?

100% pénzvisszafizetési garancia, 0% kockázat, hogy még jobban megkönnyítsük a döntésed:
Optimus garanciát vállalunk a bérletvásárlásodra, amennyiben nem leszel elégedett a teremmel, vagy a személyi edzéssel, az első edzésed után kérdés nélkül visszafizetjük a bérleted árát! Ezzel minden felelősséget leveszünk a válladról, Neked csak az edzést kell kitartóan végig csinálnod.

Mikor érvényes ez a bérlet?

Ezzel a bérlettel 08:00-15:00-ig kell becsekkolnod, ez azt jelenti, hogy ebben az időintervallumban kell megérkezned, és addig maradsz amíg szeretnél. Ha a megadott időkereten kívül érkezel, akkor egy félnapi jegyet kell venned kiegészítésként 590 Ft-ért.

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés helyszínen készpénzzel, bankkártyával, vagy bármely fajta szépkártyával történhet, melyet megérkezéskor a recepciós pultnál tudod rendezni. A befizetést követően azonnal megkapod a blokkot a vásárlásodról.

Apróbetűs rész

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.