Tóth Fruzsina

Személyi edző

Elérhetőség: 06 30 201 03 28

Sziasztok Fruzsi vagyok, sportfüggő.

Ha egy terápián lennénk így kellene bemutatkoznom, de nektek elárulom azt is, hogy ez már igen régóta fenn áll. Óvodás koromtól judóztam.  11 évig űztem rendkívül eredményesen ezt a sportot, majd belekóstoltam többféle mozgásformába, amikor is jártam teniszezni, kézilabdáztam, futóversenyeztem, nyáron wakeboardoztam, télen snowboardoztam, majd tinikorom kezdetén ismerkedtem meg a fitnesstermek világával.

Néhány évig édesapám konditermet üzemeltetett, így elég sok időt töltöttem ott. Egy edzőnek köszönhetően ott alapoztam meg a mai tudásom. Gyerekeim születése után jelentős súlytöbbletet szedtem magamra, amit saját erőből, tudatos táplálkozással és rendszeres sporttal sikerült leadnom. Ez után fogalmazódott meg bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, így elvégeztem az iskolát.

Úgy érzem haza érkeztem, a hobbim lett a hivatásom, ennél több nem is kell. Jelenleg is rendszeresen futok, jógázom és súlyzós edzéseket végzek. Szeretettel várom a fogyni, formálódni vágyó vendégeket. Legyen szó fiatalról, idősebbről, fiúról vagy lányról, újdonsült anyukáról, mindenkinek lelkesen segítek elérni a célját.

Amit biztosan megkapsz, ha Te is szeretnéd:

-kötetlen hangulat, jókedv

-étrend tanácsadás

-kemény munka lazsálás nélkül

-megfelelő pihenőidő betartása

-fejlődés, fejlődés, fejlődés