Kendernay Balázs

Személyi edző

Elérhetőség: 06 30 439 77 30

Sziasztok!

Kendernay Balázs vagyok, nyitás óta az Optimus Gym személyi edzője.
Pár szóban magamról: Mindig is az életem része volt a sport, kisebb koromban úsztam, majd 13 éves koromig fociztam. Kisebb kihagyás után, 2010-ben kezdtem el foglalkozni a súlyzós edzéssel. Akkoriban még kis tapasztalatlan srácként hajtottam magam előtt az erősödés és az izmosodás vágyálmát.

Mint mindenki abban az időben, én is egy dohos pinceteremben kezdtem el edzeni a rozsdás vasak és akkoriban igen nagynak és erősnek számító emberek között. Ez megtanított az alázatra és a tiszteletre is a sport iránt.

Persze a tudásom és az erőm közben jóval ezen emberek fölé nőtt, ezért 2014-ben úgy döntöttem, hogy szeretném átadni ezt a tudást más embereknek is, így tehát elvégeztem az ehhez szükséges iskolát, jelenleg pedig egy több mint 150 tanítvánnyal büszkélkedő erőemelő csapatnak vagyok az egyik edzője.

Az elmúlt 1,5 évben kezdett mélyebben is érdekelni az erőemelés és ezzel együtt a mozgásjavítás világa is. Úgy gondolom, hogy nagy súlyokat mozgatni és nagy izmokat építeni nem lehet tökéletes mobilitás nélkül, az ülő életmód miatt pedig nagyon sok a rossz testtartásból adódó ízületi mozgásbeszűkülés és sok ízületi fájdalom keseríti meg az átlagember mindennapjait.
Éppen ezért sok nálam a nyújtás és az SMR hengerezés, így van, hogy egy edzés elnyúlik 1,5 órára is.

Nálam nem fogsz gépeken dolgozni, nem fogunk össze vissza és érzésre edzeni. Edzéseink nagyon nagy részét az egész testet megmozgató alapgyakorlatok fogják kitenni. Olyan mozgások, amiket a való életben is csinálsz. (Guggolás, fekvenyomás, felhúzás, állva nyomás, evezés, húzódzkodás)

Az első alkalommal megismerkedünk egymással, különböző kérdőívek segítségével megtudom az egészségügyi állapotod, napi rutinjaid céljaid, majd felmérem az ízületeid mobilitását, hajlékonyságát és ezek alapján összeállítok egy személyre szabott mobilizáló programot, majd a későbbiekben egy edzéstervet is, amit természetesen együtt csinálunk.

Keress meg, ha:
– Szeretnél erős és izmos lenni – Csajoknak: Jobb formába akarsz kerülni 🙂
– Érdekel az erõemelés világa – Tehát szeretnél sokat guggolni, fekvenyomni és felhúzni és ezekben baromi erősnek lenni – ezek segítségével pedig mocskosul izmosnak lenni
– Dogmák és mainstream “bölcsességek” helyett tudományos alapokon nyugvó edzéstervezést
– Hosszútávon szeretnél fejlődni, vagy csak elakadtál a fejlődésben és nem tudod hogyan tovább
– Javítani szeretnél a mozgásodon és az ízületeid állapotán
– Keress meg akkor is ha, ha nő vagy, idős, esetleg a kettő együtt.

Ez a sport kortalan és nemtelen. És ne félj, nem leszel túl izmos nőként. Az nem olyan egyszerű 🙂
Úgy gondolom, hogy a pofon egyszerű dolgok működnek és ha erősebb vagy, akkor izmosabb is leszel. Éppen ezért a mottóm sem túl bonyolult: “Erősödj, hogy izmosodhass”

További részletekért keress meg telefonon, vagy facebook-on (mielőtt bejelölsz dobj egy üzenetet, hogy tudjam ki vagy)!
Köszönöm, hogy végigolvastál!